Yükleniyor...

Yorum Yap , 4GB Flash Bellek Kazan!


Blog yazarlığı gün geçtikçe ilgi çekici bir hale gelirken birbiri ardına düzenlenen yarışmalar,çekilişler ayrı bir heyecan katıyor. İşte Karbonizma isimli blog da bir çekiliş düzenliyor ve çekilişle ilgili yazıya yorum yapacaklar arasında yapılacak çekilişte 4GB Toshiba U3 teknolojisine sahip flash bellek hediye ediyor.
Blog yazarı iseniz bu yazıya yorum yaparak katılabilir , sitenizden çekilişi duyurursanız 2 kere çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Kazanmak için yapmanız gereken tek şey ise şansınızı denemek.

Bu tür başka yarışmalar var mı? Elbette. Örneğin buzla.com düzenlediği yarışmada 1. ye iPhone 2,3,4 ise ipod nano veriyor. Blog yazarlığının gelişimesine katkıda bulundukları için kendilerini tebrik etmek istiyorum. Tabiiki bu kampanyaların bloglara faydası tartışılmaz. Kişisel bilgi paylaşımı kategorisinden çıkıp ciddi bir potansiyel haline geliyor bloglar.Blog denince akla gelen günlük kavramını değiştirmek, ya da tam olarak söylemek gerekirse sadece günlük olarak algılanmaması gerektiğini iyice yaygınlaştırmak gerektiği düşüncesindeyim.

Bu çerçevede internet blog çöplüğüne döner mi? Dönmesi yüksek bir ihtimal. Ama şu an için var olan kullanıcı/blogger profili bundan çok uzak. Birbirinden güzel bloglar birbiri ile mükemmel zincirler oluşturarak kendilerini bu "internet magandası" tabir edilen insanlardan koruyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder