Yükleniyor...

Vista Driver ( ATI , NVIDIA , INTEL )

Yeni bir işletim sistemi sorunlarıyla gelir. Driver bulmak bunların başlıcalarındandır belkide. Sizlerle NVIDIA , ATI ve INTEL in bütün VISTA DRIVER larını paylaşmak istiyorum. Resme tıklayın ve uygun modeli seçip download edin.Umarım işinize yarar.


1 yorum:

  1. deryik dedi ki...

    merhabalar,

    blograzzi yorumunuzu şimdi gördüm, açıkçası blograzziye eklendiğimden bile haberim yoktu, sahiplenmedim de. denk geldi, gördüm. misal, kategorim niye ingilizce, onu çözmeye çalışıyorum şimdi.

    "çok gezmek"ten kasıt nedir onu anlamadım da... hayatımın 2. yurtdışı seyahati blogumda yazan. türkiye deseniz, cidden gezmedim doğru düzgün. ha yurtdışında okuyorum son bi yıldır, o da bitti bitecek, odur belki? keşke daha çok gezebilsem tabii de, zor şimdilik..
    okuma alışkanlığımı da nerden belirlediğinizi merak ettim mesela. "şöyle de okurum ben" demek abes geliyor; zira okumamak tuhaf... ve lakin hem edebiyat hem de (hele bu ara)akademik anlamda fazlasıyla okuyorum. geçer not vermenizi sağlayacaksa ilyada ve odysseia'yı 13, ilk aziz nesin kitabımı 14, tutunamayanlar'ı 16, gargantua'yı da 19 yaşımda okumuştum ben. gerisi de geldi. şu an ne okuduğumu sorarsanız, yenişehir'de bir öğle vakti'ni bitirdim, bi de araştırmam için "capitalism, socialism and environment" adlı bi kitabı okuyorum.

    "pembe blog" ne demektir onu da bilemiycem; ama pembeden cidden nefret ederim... söylemeden edemedim :)belki açılış sayfası dışında da okursunuz bir gün.

    saygılar sevgiler.

    8 Eylül 2007 13:57  

Yorum Gönder