Yükleniyor...

Depremleri Amerika mı Yapıyor?



1800 lü yıllarda Nicola Tesla isimli bir bilim adamı elektriği kablosuz olarak bir yerden başka bir yere nakletmeyi başarmıştır. Fakat dönemin ünlü bilim adamı ve mafyası! Edison diğer tüm projelere yaptığı gibi bunuda kendine mal etmeye çalışmıştır. Ölümünden 2 sene sonra ancak icadının kendisine ait olduğu tescillenmiştir. Peki bu buluş ile neler yapılabilir?
Tabiiki taknolojik olarak bir çok şey değişirdi. Kablolardar kurtulurduk. Maliyetler düşer ve üretim artardı. Ve elektronik aletlerin tasarımları tamamen değişirdi.1800 lü yıllarda bulunan fakat kullanılmayan bu büyük buluş başka şeylerede sebep olmuştur. Tektonik Silah!

E(r)= (Ip/2π)*(4L/r3)*(Cos Ø)

Bu denklem ; fay hatlarını harekete geçirebilecek kadar güç üretebilen MHD jeneratörlerinin yarattığı elektrik alanını ifade eder. Mdh jeneratörü nedir?
Magnetohydrodynamics generator . Hangi ülkeler sahip? Amerika , ilgiltere , rusya.... gibi güçlü ülkeler.. Peki ama gerçekten böyle bir silah var mı yoksa sadece bir şehir efsanesi mi Tektonik silahlar.

Araştırmalar silahın varlığını kabul eden ve reddedenler olarak iki bölümde. Kabul edenlerin delilleri gerçekten inandırıcı. Ama bir fay hattını elektirik akımıyla üstülik uzaktan aktif etmek nasıl olur diye düşünmeden yapamıyor insan.

Aslında sözü geçen bu tür birçok silah var. Varlığı kabul edilmeyen fakat reddedilmeyende silahlar. Örnekler;

Elektronik, psychotronic veya bilgi silahları
Kimyasal iz bırakan silahlar (chemtrails)
Yüksek irtifa çok düşük frekans silahları
Plazma, elektromanyetik, sonik veya ultrasonik silahlar
Lazer silah sistemleri
Kimyasal, biolojik, çevresel, iklimsel ve tektonik silahlar

Amerikan yetkileleri bu tür silahlar için yok desede bazı yetkilileri söyledikleriyle bunu ıspatlamış bir nevi. Uyanıklık yapan gazetecilerin sorularıyla andınlanmış bir nevi.Tabii bu noktada akıllara 99 Düzde depremi geliyor. Onu da mı Amerika yaptı?

İlginçtir ki deliller bunu ıspatlarcasına evet diyor. O gece Amerikan ve İngiliz gemileri körfezde zincirlenmiş halde idi. Tüm çevrede radyo frekansları bozulmuş ve elektirik donanımları arıza vermiştir. Depremin oluşturduğu bir manyetik sapma diyorsanız yanılıyorsunuz. Hiç bir depremde bu tür bir olay gözlenmemiştir.Ve depremden önce görülen mavi ışık kümesinin yere şimşekler çakması ( görgü tanıkları anlatıyor ) hiç te küçümsenecek bir delil değil.

Tabiiki varlığına görmeden inanamayız bu tür bir silahın. Amerika neden masum yere insan öldürsün??!!? Ama eğer böyle bir silah varsa ve kullanılabiliyorsa tüm insanlık büyük tehlikede demektir.Eğer ki 3. Dünya savaşı çıkarsa sanırım şimdiye dek görülmüş en büyük savaş olacak. Milyarlarca insan ölecek ve sonrasında hayat bir o kadar zorlaşacak.

Detaylı raporu indirip okuyabilirsiniz. Emin olun çok daha etkileyici şeyler var.
Buraya tıklarsanız Word dökümanı olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder